Dyrk sport med velbehag med den rette sports-bh

 

9327063990_e6cfc6e989_b_sports-bra

Det er ikke helt lige meget hvilken sports-bh du vælger, når du dyrker motion. Her bør du både tage højde for din kropsform og den type sport du dyrker – det er altså noget mere behageligt at dyrke sport med en velsiddende sports-bh, og du slipper for smerter bagefter.

Stylepit har et alsidigt udvalg af sports-bh’er og -undertrøjer fra diverse anerkendte sports brands.

 

Gør dig selv den tjeneste at ofre lidt ekstra på sports-bh’en

Det er klogt at vælge kvalitet over kvantitet, når du er på udkig efter en ny sports-bh. Med kvantitet ender du med en masse semi gode bh’er, der hurtigt bliver tyndslidte og grimme at se på. Med kvalitet får du derimod et produkt, der ofte holder længer og giver din barm den fornødne støtte under sport. Stylepit har i øvrigt masser af kvalitet, når det drejer sig om sports-bh’er. Her finder du nemlig anerkendte sports brands som Casall, Nike, PureLime, Oxide og Carite, der specialiserer sig i at designe sportstøj.

 

Shop din sports-bh efter brand

Casall har lavet et utal af sports-bh’er i flotte pangfarver og mere neutrale farver som sort, hvid, grå og støvet rosa. Har du en stort barm og leder du efter noget, der kan give dig en god støtte, hvis du skal løbe en tur eller dyrke aerobic, så kan jeg anbefale Multi Sports Bra sports-bh’en fra Casall. Bh’en har en bred elastik under brystet og giver derfor lidt ekstra støtte sammenlignet med andre sports-bh’er. Den koster desuden kun 300 kroner og fås i flere forskellige farver.

PureLime har lavet nogle rigtige gode sports-bh’er, der særligt egner sig til dig, der godt kan få en øm barn, når du dyrker motion. Med bh’ernes gode pasform og praktiske funktioner som åbning foran får du en rigtig god bh til prisen, der ligger på omkring 400 kroner og opefter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *