Proteinpulver

8720631502_a6da36c77c_b_protein-powder

Proteinpulver er et af de mest brugte kosttilskud, der især benyttes i forbindelse med en aktiv livsstil og hård træning. Men synes du også det er svært at orientere dig i junglen af forskellige fabrikanter, smagsvarianter og typer? Så tag et kig på guiden her, der også giver en kort beskrivelse af, hvad proteinpulver egentlig er og hvilken effekt det har på kroppen og din træning.

Proteinpulver kan laves af flere forskellige proteinrige kilder bl.a. ris, soya, ærter, og hamp, men det er oftest og mest almindeligt, at det bliver produceret af mælk fra køer, også kaldet valle. Denne type proteinpulver siges at have det højeste indhold af protein og den bedste smag.

Protein betegnes som kroppens byggesten og er dermed essentielt for mennesket, men i forbindelse med en meget aktiv livsstil og meget træning er det vigtigt at få godt med protein, da det hjælper kroppen med at restituere og opbygge muskelmasse. Proteinpulver får dog ikke alene musklerne til at vokse, det skal kombineres med sund kost, træning og restitution.

Hvilket protein produkt skal men vælge?

Bodylab og Linuspro er begge proteinpulversfabrikanter af høj kvalitet og kan klart anbefales, hvis du ønsker at supplere din træning for at optimere dine resultater.

Bodylab producerer alt fra ris, soja, ægge og valle proteinpulver alt efter hvilke behov du har. Deres Whey proteinpulver, som er lavet på valleprotein kan virkelig anbefales, da det er proteinpulver af høj kvalitet, der også fås i flere smagsvarianter bl.a. jordbær, chokolade og vanillie. Whey produkterne kan købes i flere portionsstørrelser, men priserne er fornuftige i forhold til hvor meget ’koncentreret’ protein man får. Det er billige end at gå ud og købe end masse kylling eller andet kød.

LinusPro har ligesom Bodylab også flere forskellige varianter af proteinpulver, der også kommer i de forskellige velkendte smagsvarianter. Linuspro anbefaler selv deres HYDRO-PRO-pulvere, fordi de optages hurtigt i kroppen og dermed er med til at sikre de bedste resultater. Et godt alternativ er de koncentrerede WHEY-ISO-produkter.

Linuspro har ovenikøbet en kategori på deres hjemmeside, der hedder ’billig proteinpulver’. På den måde gør de det muligt for alle at købe deres produkter, hvilket er et stort plus, hvis man ikke har det største budget.

 

 

Billede: GlitterandFrills

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *