Ønskes: konference i København om sundhed

14763576249_7a1ed414bb_b_healthy-food

Når det kommer til kost og motion føles det oftest som om, at rådene kommer som vinden blæser – det vil sige i alle retninger. Det ene år anbefales det at spise masser af kartofler da de er så sunde, det næste år anbefales det at skære størstedelen af kulhydraterne væk fra kosten for at blive den bedste udgave af dig selv, i bedste Stenalderkost stil. Hvilke råd skal man følge, og til hvilken grad?

Træning og kost er på alles læber i disse tider, særligt efter “strong is the new skinny” bølgen buldrede ind over landet. Målet er ikke længere bare at være overordnet sund, men at optimere sin kost og træning så fedtprocenten falder, musklerne popper frem og man succesfuldt kan deltage i en Ironman eller et marathon.

Hvad der derimod kunne være rigtigt interessant, og som uden tvivl ville være en sund kontrast til alle de konstante sundhedsråd medier og såkaldte eksperter giver, ville være en konference om emnerne sundhed og træning. Stod det til os skulle konferencen afholdes i omgivelser der støtter op om emnerne, som f.eks. Copenhagen Sport og Eventpark der har gode konferencelokaler eller her.

Herunder får du et par bud på 5 personer, som ville være interessante at høre tale om emnerne, fra hver deres vinkel.

 

5 personer vi vil have til konference i København

 

1. Michelle Obama

Førstedamen Michelle Obama er et fantastisk rollemodel for kvinder verden over. Hun har introduceret nye, sunde rutiner i det hvide hus, og har bl.a. anlagt en køkkenhave i baghaven. Derudover har hun startet et program der skal bekæmpe overvægt hos børn, og så er hun i videoen herunder med Will Ferrel og Jimmy Fallon med til at italesætte hvor vigtig daglig motion er, og hvor vigtigt det er, at det er noget vi synes er sjovt.

 

2. Jillian Michaels

Fitness stjernen Jillian har i et hav af sæsoner været den nådesløse træner i programmet “The biggest loser”, og hendes fitness portefølje består af en række personlige trænings dvd’er, trænings podcast m.m. Hun har en masse på hjertet omkring kost og motion, og kan til tider fremstå aggressiv i sin tilgang til det. Hun har tidligere udtalt sig således “As long as you fall in love… it’s like organic food. I only eat healthy food, and I only want healthy love!”. 

 

3. Bob Harper

Bob er ligesom Jillian kendt som træner fra tv programmet “The biggest loser”, og med hele 16 sæsoner i bagkataloget må han vide hvad han snakker om. Bob er en succesfuld fitness træner der træner de kendte, laver bestseller bøger (inkl. kogebøger), bruger sin viden som ekspert i diverse magasiner og laver fitness videoer, bl.a. på Youtube.

 

4. Joe Cross

“Fat, Sick and nearly dead” stjernen tog verden med storm da han kurerede sig selv for alskens sygdomme efter en juice detox. I dag turnerer Joe Cross rundt i hele verden og fortæller folk hvad juicing kan gøre for dem, og hvorfor det er så vigtigt at få nok vitaminer og mineraler i kroppen. Denne mand har prøvet det på egen krop, så han burde vide det!


5. Deepak Chopra

Meditationsmanden over dem alle, Deepak, er forfatter til en række bøger om emnet, en meditations app og en 21 dages medititations oplevelse med Oprah. Kort fortalt er han the go to guy når det kommer til mental sundhed.

 

 

 

Billede: Moyan_Brenn

Billede: s_amidala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *