Sportsudstyr til hjemmetræning

e13db90f2af01c3e81584d04ee44408be273e5d511b212449cf7_640_fitness

Det er ikke alle mennesker, der bryder sig om at gå i fitness centre eller har mulighed for det. Det er der heldigvis råd for, da du med ganske få redskaber kan lave dit eget lille hjemmefitness.

En del af udstyret er træningstøjet

Først og fremmest er det vigtigt at have styr på træningstøj og sko for at komme i den rette stemning. Jeg synes det kan være svært at motivere sig selv, når man træner derhjemme, hvorimod hvis man er taget af sted til fitness centeret skal man nok få lavet noget. Men med det rette udstyr er det helt sikkert lettere at få sparket sig selv i gang derhjemme.

Jeg er vild med Nike Air skoene, fordi de er utrolig behagelige at have på. De er tilmed meget lette og lavet i et tyndt og åndbart materiale, der gør din træningsoplevelse meget bedre. De fås i et hav a forskellig farver og kan bl.a. købes på Nikes egen hjemmeside, hvor de koster fra ca. 800 kroner og opefter. Nike laver også en masse lækkert træningstøj i en lækker kvalitet.

Personligt er jeg helt vild med Adidas’ træningstøj og især deres tights uden sømme, der gør det behageligt og nemt at bevæge sig og komme helt ud i yderpositionerne, når du træner. De har bl.a. lavet et par i samarbejde med Stella McCartney, der fås på Adidas’ hjemmeside i pearl grey eller flight blue til 700 kroner.

Udstyret skal være i orden

Et rigtig godt redskab at have er et sæt håndvægte, da du kan bruge dem til at træne hele kroppen med afhængig af den øvelse du laver. På Stadiums hjemmeside kan du købe et sæt på 3kg pr. håndvagt af mærket Casall. Du kan også få en træningsmåtte fra Casall. Det er rigtig godt at have til alle de øvelser, der foregår på gulvet.

En stepbænk er et godt redskab at alliere sig med, da du både kan bruge den til at lave konditræning på ved at steppe på den, men den kan også bruges på flere forskellige måder når du laver styrketræning. Hos BilligFitness fås den lige nu til 649 kroner. Stepbænken er fra REEBOK og kan justeres i flere niveauer afhængig af hvordan du ønsker at bruge den.

Med disse basisredskaber kan du få sammensat et rigtig godt og effektivt træningsprogram. Held og lykke med jagten og træningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *