Få din strandkrop inden sommerens ankomst

ed30b4082df61c3e81584d04ee44408be273e5d511b2124494f0_640_bikini

Har den lange vinter også sat sine spor på din krop? Det kan være svært at motivere sig selv til at få motioneret i løbet af vinteren, når det er koldt og mørkt. Det samme gælder med kost. Man kan være mere tilbøjelig til at tillægge sig usunde vaner hen over vinteren. Det kan Kayla Itsines heldigvis hjælpe dig med at få lavet om på.

Kayla Itsines er en 23 årig fitness coach fra Adelaide i Australien, der allerede har opnået meget, taget hendes alder i betragtning. Hendes rejse startede i 2008, da hun tog et personlig træner kursus på the Australian Institute of Fitness og senere et job i et træningscenter for kvinder med fokus på personlig træning. Her mødte hun de samme ønsker igen og igen fra kvinderne; de var utilfredse med deres inderlår, arme og maver. Det resulterede i at Kayla stille og roligt udviklede et træningsprogram og madplanner, der skulle have særligt fokus på disse områder.

Gør trænningsprogrammet overskueligt

Jeg er netop selv gået i gang med hendes Bikini Body Workout guide, der består af fire såkaldte ’pre-weeks’ efterfulgt af 12 ugers træning. Jeg kan helt klart anbefale programmet, da det ikke kun giver effektive resultater, men samtidig bygger styrke og øger velvære. Derudover tager programmet kun en halv times tid, hvorfor det burde være muligt at presse ind i de flestes til tider travle hverdage.

Du kan læse meget mere om guiden på Kayla Itsines hjemmeside, hvor du også kan købe træningsudstyr, Bikini Body Workout guiden og diverse madplanner, der alt sammen kan hjælpe med at kickstarte en sundere og mere aktiv hverdag.

Bikini Body Workout guiden koster hvad der svarer til 368 kroner. Det er helt sikkert ikke et køb du vil fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *