Bliv sportsklar fra top til tå

ef33b70f2dfd1c3e81584d04ee44408be273e5d510b0164092f1_640_sports-clothing

For at kunne motivere sig selv til at dyrke motion og nyde det, er det altafgørende at have styr på outfittet. Det både kan medvirke til at bringe dig i den rette stemning, men det vil også være mere behageligt at dyrke sport i tøj, der rent faktisk er beregnet til det. Kom i topform fra top til tå med et moderrigtigt sportslook i lækker kvalitet og friske farver ved hjælp af denne guide.

Tøjet er en vigtig del af træningen

Når man træner er det vigtigt at have noget tøj på, som man befinder sig godt i. Man bevæger sig meget og sveder også en hel del. Derfor er tøjet’s pasform og kvalitet ret afgørende for, om du har det behageligt under træningen. Her finder du lidt tips til hver enkelt del af træningstøjet. Hvis du bliver inspireret så kan du købe det hele hos Coolshop, der har et kæmpe udvalg af billigt sportsudstyr.

Sko

Det er vigtigt at have et par ordentlige sko, når du træner. Hvis du primært løber kan du læse guiden til den bedste løbetur for at få tips til løbesko. Går du derimod meget i fitness er skoens funktion knap så vigtig. Selv er jeg vild med Nike Air modellen, der giver en behagelig træningsoplevelse. Disse kan bl.a. købes på Nikes hjemmeside.

På Nellys hjemmeside har de også en masse flotte træningssko i flotte farver fra mærker som Adidas, Nike, Puma og REEBOK, der alle er mærker af høj kvalitet.

Bukser

Better Bodies laver noget virkelig lækkert træningstøj. Hvad angår bukser laver de både de klassiske stramme tights, som kan fås i diverse flotte farver og mønstre, fx hot pink og army. Derudover laver de også meget løstsiddende træningsbukser, hvis man er mere til det. Better Bodies kan bl.a. købes på Loaded’s hjemmeside, hvor der er et stort udvalg af træningstøj.

Toppe

Her kan jeg igen anbefale Better Bodies, da jeg synes de laver nogle rigtig flotte toppe. De fleste fås desuden med bryderryg, hvilket jeg synes er rigtig flot. Derudover laver Adidas også nogle lækre træningstoppe i forskellige pasformer og stoftyper alt afhængig af hvad du bedst kan lidt at træne i.

Nelly har også et stort udvalg af sportstoppe og bh’er, der oftest også kan findes på udsalg.

Tilbehør

Jeg kan varmt anbefale at benytte sokker, der er beregnet til træning, da de ofte er mere åndbare og din fødder derfor vil svede mindre. Hos Purelime kan du få fem par sportsstrømper i forskellige farver for blot 100 kroner.

Hos Bodyman har de et stort udvalg af forskellige drikkedunke og shakere i forskellige prisklasser. Mange drikkedunke på markedet indeholder skadelige og uhensigtmæssige stoffer, men ikke de miljøvenlige Klean Kanteen i rustfrit. Hvis du ønsker at mindske dit indtag af hormonforstyrrende stoffer, så er en drikkedunk fra Klean Kanteen et rigtig godt alternative.

 

Billede: Richard Masoner / Cyclelicious

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *