Velvære og bedre fysisk form med elektrisk briks

Hvis du er seriøs med hensyn til fitness, kostplanlægning, sundhed og idrætsudøvelse, så får du sikkert også en tiltrængt omgang massage engang imellem for at få løsnet de ømme muskler og for at få bugt med stress og spændinger i kroppen. Professionelle idrætsudøvere får ofte en god gang massage, så de kan præstere mere, og erfaringerne viser gennem mange år, at massage har en god indvirkning på helbredet og din fysiske form. Derfor kunne det være en god idé at anskaffe sig en elektrisk briks til at stå i hjemmet, så I kan give hinanden en effektiv gang massage med jævnlige mellemrum.

Hvordan virker massage?

I løbet af flere tusinde år har vi set de positive virkninger af en kompetent omgang massage, idet massagen har en helbredende kraft og indvirkning på kroppen samt psyken. De bedste resultater opnås, hvis man kender til kroppens ergonomi og zoner, og hvis personen ligger på en ergonomisk briks til formålet. Massageolie er også en glimrende idé at anvende, så du undgår for meget friktion, og det er også nemmere at give massagen, når der anvendes massageolie.

Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kulilte og urinstof, og hvis disse ikke ledes bort fra kroppen ved hjælp af blodkredsløbet og lymfesystemet, så ophobes de i kroppen, og vi får ømme, stive og trætte muskler. Massage er en effektiv måde til at forbedre blodcirkulationen, der jo transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler og samtidig fører affaldsstofferne med blodet væk fra cellerne. Massage har positiv virkning på kroppens nervesystem, så derfor virker massage beroligende, afstressende og stimulerende. Der findes mange typer massage såsom:

 

  • Den normale muskelmassage.
  • Erotisk massage.
  • Nordlys-massage.
  • Bindevævs-massage.
  • Aromaterapi-massage.
  • Rolfing.
  • Rosenmetoden.
  • Fysiurgisk massage.
  • Akupressur.
  • Undervandsmassage.

 

Måske du burde afprøve de forskellige former, således du finder en form for massage, der bedst virker på din krop.

 

Find gode priser på brikse i webshops

 

Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik over mulighederne for at finde en god og velegnet elektrisk briks, idet du på nettet kan finde mange webshops med massagebrikse til ethvert formål. Det er sikkert at handle på en webshop, da du altid har fuld returret på varer, som du ikke er tilfredse med. Desuden er udvalget ofte større på nettet frem for hos fysiske butikker, og priserne på nettet er ofte mere konkurrencedygtige, da en webshop jo har lave driftsudgifter.

Et godt sted at købe en elektrisk briks er hos Kilden Massagebrikse, der nemlig har et bredt udvalg af brikse i høj kvalitet og i forskellige prisniveauer, således alle kan finde en passende elektrisk briks til deres formål. En elektrisk briks er som regel at foretrække frem for en manuel briks, hvor man blot kan ligge fladt. Du kan nemlig anvende en elektrisk briks til flere stillinger af kroppen, således det er nemmere at give massage, samt du kan anvende briksen til masser af formål herunder personlig pleje og afslapning.