5 tips til at bevare motivationen for din træning

ef36b40628f21c3e81584d04ee44408be273e5d511b2124393f2_640_fitness

Her er nogle effektive tips til at hjælpe dig med at holde dig på sporet og bevare motivationen for at træne samt opnå dine mål.

At bevare motivationen er afgørende for at kunne nå sine træningsmål, og der er enkelte ændringer eller rutiner du kan udføre netop for at bevare din motivation.

 

  1. Find en workout buddy

Træn med en ven, der har lignende mål for at gøre det mere sjovt og motiverende for jer begge. Det kan ofte være lettere at komme af sted, hvis man er to om det.

 

  1. Skab din egen trænings spilleliste

Uanset om det er på iTunes, Spotify eller en anden musik-tjeneste, vil den perfekte spilleliste få motivationen til at komme op og komme i gang, mens du lytter til den. Det kan også øge længden af dine træning, hvis du lytter til god musik, da det vil give dig motivation til at fortsætte.

 

  1. Ny workout gear

Du behøver ikke at bruge masser af penge, men at anskaffe dig selv noget nyt workout gear, hvad end det er udstyr eller træningstøj, vil med sikkerhed også både bevare og øge din motivation for at træne.

Vi har alle brug for forandring og variation til at holde os motiverede, så uanset om det er at tage på en ny træningstime, deltage i en sports gruppe eller en ændring af natur ved udendørs motion, vil det være et friskt pust til din træning.

 

  1. Beløn dig selv

Find noget, du gerne vil arbejde hen imod, så du kan stræbe efter at opnå netop det. Det kunne for eksempel være at passe et par bestemte jeans, du har købt dig selv. Du kan måske endda lave en aftale med dig selv om at belønne dig selv med en lille ny ting hver måned, for at bevare motivationen for træningen.